Să nu spui niciodată pentru totdeauna de Jennifer L. Armentrout


Îndemn utilizatorii Bibliotecii „Hristo Botev” să lectureze volumul Să nu spui niciodată pentru totdeauna de Jennifer L. Armentrout, ce face parte din Concursul de lectură Bătălia cărţilor2020 desfășurat de Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”. 

Volumul dat este un roman de dragoste, care vă oferă și o lecţie de viaţă. Acţiunea cărţii are loc în Baltimore (oraș în rejiunea Maryland din estul Statelor Unite ale Americii), unde o tânără curajoasă luptă pentru a-şi exprima adevărul dintr-un refugiu al tăcerii. Eroina principală a romanului Mallory, fiind sub tutela serviciilor sociale, este aranjată de Centrul de plasament în grija unei familii. Un membru al acestei familii era şi Rider (băiat ce e cu câteva luni mai mare decât Mallory). Maltratarea acestor doi copii, groaza şi suferinţa i-a impus ca permanent să tacă, despre tot ce se întâmpla în familie. Mallory şi Rider își împărtăşesc reciproc un trecut îngrozitor, treptat între ei se crează o legătură indestructibilă, o dragoste între doi copii, frumoasă şi pură.

După o seară plină de evenimente periculoase în acea familie, Mallory ajunge la spital cu răni grave şi brusc se desparte de Rider, căci este aranjată să locuiască în o altă familie — una de medici.

Mallory şi Rider încearcă de ceva vreme să-şi depăşească experienţele înfiorătoare trăite, dar când credeau că au lăsat trecutul în urmă, se reîntâlnesc la liceu. Prin această întâlnire se descoperă că legătura puternică din copilărie continuă să existe, la fel ca şi rănile. Vă las, dragi cititori, să aflaţi sunguri despre soarta de mai departe a eroilor Mallory şi Rider. Lecturând acest roman, veţi putea vedea viaţa cu alţi ochi.

                                                                    Angela Olărescu, şef Filială

                                                  

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s