Visele devin realitate!


975428   Keating, Lucy. Arta visării/ Lucy Keating; trad.: Ana Dragomirescu. — București: Editura Trei, 2016. — 324 p.

   Vârsta adolescentină e vârsta celor mai dulci vise, cine nu știe! Dar ce este visul, mulți se întreabă? Ce este realitatea? „Viața este un vis. Apoi te trezești”, – acesta este motto-ul cărții „Arta visării” de scriitoarea americană Lucy Keating ce face parte din cărțile propuse spre lectură de Concursul „Bătălia cărților” în anul 2018 pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani. Cartea  îndeamnă la meditație și dezvăluie niște secrete ce țin de arta visării.

       „Arta visării” e scrisă în formă de jurnal, un jurnal al viselor. Alice, personajul central, visează la o relație frumoasă și l-a inventat pe Max, un tip perfect care îmbină toți bărbații pe care fata i-a adorat încă din copilărie. Împreună călătoresc prin toată lumea, ba călăresc pe elefantul roz, ba îi vezi bătându-se cu biscuiți în Muzeul Metropolitan de Artă sau săvârșind alte perepeții… și se îndrăgostesc nespus de mult unul de altul. Alice rămâne foate mirată când pe băiatul viselor sale îl descoperă stându-i chiar alături la ore, numai că el nici idee nu are cine este ea…

       Lectură plăcută, dragi utilizatori, însușiți arta visării citind această carte și vă veți convinge că visele pot să devină realitate, ci nu doar să rămână un miraj!

                              Lidia Cîssa, bibliotecar

Оставьте комментарий