Te slăvesc, Chișinău!


580 ani

În cadrul Decadei „Chișinău, orașul meu”, la biblioteca „Hristo Botev” a fost amenajată expoziția „Chișinăul văzut de copii”. La amenajare au participat elevii clasei a 4-a de la Liceul „George Meniuc”. Expoziția reprezintă Chișinăul sesizat prin prizma copiilor.         Împreună cu copiitui am confecționat un colaj mozaic urmărind atent pașii ce au de parcurs pentru a obține produsul finit. Parcurgînd treptele confecționării și utilizînd corect tehnica, am realizat cu succes lucrarea. Copiii au lucrat cu interes, creativ, au respectat acuratețea. Ei au colaborat cu membrii grupului în vederea efectuării sarcinii propuse.

Expoziția a fost finisată și completată cu harta Moldovei, unde Chișinăul este evidențiat prin cuvintele care îl caracterizează: puternic, glorios, mare, dezvoltat, avut, minunat, liber, armonios, binecuvîntat, civilizat.

        Copiii au rămas mulțumiți de lucrarea obținută. Expoziția se bucură de succes mai ales la micii noștri cititori. Pentru a îmbunătăți exprimarea orală și îmbogăți vocabularul, le-am propus să viziteze mai des biblioteca. I-am rugat să ne fie prieteni de lectură prin a discuta împreună lecturile efectuate, a solicita exprimarea în voce a emoțiilor și a sentimemtelor trăite în timpul lecturii. Expoziția dată este expusă virtual pe Facebook.

                                                          Articol îngrijit de bibliotecara Nina Moraru

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s