Donaţie de reviste ştiinţifice


WP_20160624_09_04_24_ProÎn data de 24 iunie 2016, Biblioteca „Hristo Botev” din Chişinău a primit o donaţie valoroasă. Dl dr. în istorie Ivan Duminica ne-a oferit setul Anuarului Institutului de Cercetări Interetnice şi Revista de Etnologie şi Culturologie editate de Centrul de Etnologie al Institutului Patrimoniului Cultural al Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Prin această donaţie s-a contribuit la completarea colecţiei noastre de carte, astfel venind în ajutorul sutelor de cititori dornici de a acumula noi cunoştinţe referitoare  la istoria şi cultura minorităţilor naţionale din Republica Moldova.

Accentuăm, că pe paginile acestor reviste cititorii noştri vor găsi informaţie şi despre tradiţiile, obiceiurile, istoria bulgarilor basarabeni. Va fi de folos de asemenea materialul referitor la personalităţile marcante care s-au manifestat în ştiinţa istorică din ţara noastră şi de peste hotare.WP_20160624_08_55_57_Pro

Cititorii vor cunoaşte şi despre activitatea grupului de Etnologie al Institutului Patrimoniului Cultural al AŞM, care pe parcursul a 26 de ani cercetează diferite aspecte din trecutul şi prezentul etniei bulgare. Este utilă şi informaţia cu privire la ultimele apariţii editoriale din domeniul etnologiei, ce se regăsesc pe paginile revistelor donate.

                                                        Material îngrijit de  Angela Olărescu

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s